DOPRAVA zdarma nad 2000 Kč.

Hodnocení obchodu

4,9 112 hodnocení
Přidat hodnocení
5
109x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 23.6.2023
Spokojen
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Vaše spokojenost je naše radost. Hezký den přejeme z Čongrády
Avatar autora | 10.6.2023
Super.
Avatar autora | 28.5.2023
+ Kvalitní výrobky z kvalitních surovin
+ Rychlé dodání
- Plechovky nejsou stohovatelné (nesedí v sobě. Vrchní i spodní část má stejný průměr).

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Děkujeme vám za vaši recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s kvalitou našich výrobků a rychlostí dodání. Ohledně vaší poznámky ohledně plechovek, vážíme si vaší zpětný vazby. Budeme se zabývat tímto problémem. Vaše připomínky nám pomáhají zlepšovat naše výrobky a poskytovat vám ještě lepší zákaznickou zkušenost. Děkujeme vám ještě jednou za vaši recenzi a za to, že jste si vybrali naše výrobky. Těšíme se na Vaší další návštěvu. S přátelským pozdravem, tým Čongrády
Avatar autora | 22.5.2023
+ Spolehlivý obchod

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s naším e-shopem. Vaše důvěra je pro nás důležitá. Pokud budete mít v budoucnu jakékoli další požadavky, neváhejte se na nás obrátit. Rádi vám pomůžeme. Děkujeme ještě jednou a těšíme se na vaši další návštěvu. Vaše Čongrády
Avatar autora | 19.5.2023
Jsem spokojena s objednávkou i dodáním. Paštiky už ochutnány a jsou luxusní. Doporučuji!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme vám za vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste spokojena s vaší objednávkou a s dodáním. Vaše spokojenost je pro nás velkým potěšením a motivací. Jsme nadšeni, že jste již ochutnala naše paštiky a že Vám připadají luxusní. Naši tým tvrdě pracuje na tom, aby naše produkty nabízely nejen vynikající chuť, ale také skvělý zážitek. Děkujeme vám také za doporučení! Vaše spokojenost a podpora jsou pro nás důležité a pomáhají nám přinášet radost našim zákazníkům. Ještě jednou vám děkujeme za vaši důvěru a že jste si vybrala naše paštiky. Těšíme se na to, že vás opět potěšíme naší kvalitní nabídkou. S nejlepšími přáním, tým Čongrády
Avatar autora | 28.4.2023
Výborný obchod, vždy zde najdu něco nového a chutného.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, pane Krejčo, to nás opravdu moc těší. Opět Vás rádi přivítáme na našem e-shopu. Nechte si chutnat. Vaše Čongrády
Avatar autora | 20.4.2023
zboží odpovídalo popisu, bylo dobře zabaleno a rychle doručeno s obchodem bylo vše v nejlepším pořádku
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, moc nás těší Vaše spokojenost. Nechte si chutnat a těšíme se na Vaší další návštěvu. Vaše Čongrády.
Avatar autora | 7.4.2023
Dobrý výběr kvalita
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme za krásnou recenzi. Vaše spokojenost je naše radost. Už teď se těšíme na Vaši další návštěvu. Vaše Čongrády
Avatar autora | 4.4.2023
Výborný servis a skvělé produkty.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Martine. To jste nám udělal radost. Děkujeme. Snažíme se nabízet pouze nejlepší a nejkvalitnější masité produkty, aby naši zákazníci byli vždy spokojeni a rádi se k nám vraceli. Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 3.4.2023
AA+
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, jsme moc rádi, že jsme tuto očekávanou úroveň chuti a služeb pro vás splnili. Hezký den z Čongrády.
Avatar autora | 31.3.2023
Rychlé dodání. Výborná chuť výrobků. Mohu doporučit.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní hodnocení ohledně našeho zboží, chuti a taky doporučení. Doufáme, že jste užili vynikající chuť našich masitých produktů a těšíme se na Vaší opětovnou návštěvu na našem e-shopu www.congrady.eu Hezký den, přeje Čongrády.
Avatar autora | 13.3.2023
Po nekolika letech jsme opet objednali prima produkty od Producenta a Obchodnika v jednom. Kostovali jsme produkt, ktery uz dlouho zname a novinku v sortimentu, kterou nezname. V pripade informaci nas kontaktujte na https://1url.cz/@prazska-chutovka
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme Pražská chuťovko za recenzi. Moc nás těší, že chutnalo.
Avatar autora | 28.12.2022
Vynikajici výrobky, úžasné obaly
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujme za Vaši recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejvíc. Ať Vám chutná. Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 16.12.2022
rychlé dodání
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujme za Vaši recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejvíc. Ať Vám chutná. Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 15.12.2022
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujme za Vaši recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejvíc. Ať Vám chutná. Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 12.12.2022
Kvalitní produkty Dodání obratem
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujme za Vaši recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejvíc. Ať Vám chutná. Hezký den přejeme z Čongrády.
AH Avatar autora Antonín Horňáček | 8.12.2022
Hovězí maso, Lunch Meat,vepř.maso ve vl.sťávě... vše výborné ale teď jsem si otevřel bůčkovou paštiku a to je hrůza za 100 Kč!!! Ani pes to nechtěl...
Avatar autora | 8.12.2022
+ výborná komunikace
+ rychlé dodání
- nic

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujme za Vaši recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejvíc. Ať Vám chutná. Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 4.12.2022
+ Rychlost dodání, kvalita produktů

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, mockrát děkujme za Vaši recenzi. Spokojenost našich zákazníků je pro nás to nejvíc. Ať Vám chutná. Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 1.12.2022
Dobrá komunikace obchodu a chutný kvalitní obsah konzerv...
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Vaše spokojenost nás těší. Dobrou chuť přejeme z Čongrády.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 114