Máj ✿❀, lásky čas aneb láska ♥ prochází i žaludkem, tak mlsejte bez výčitek.. ☞ Expedice zboží v ÚTERÝ (uzávěrka v pondělí 9h), ve ČTVRTEK (uzávěrka středa 9h) a v PÁTEK (uzávěrka čtvrtek 9h)

Hodnocení obchodu

4,9 58 hodnocení
Přidat hodnocení
5
56x
4
0x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 22.12.2021
+ Vždy rychle, kvalitně.

Žádná
Avatar autora | 6.12.2021
Vždy naprostá spokojenost , vše je skutečně kvalitní a chuť skvělá. Kupujeme jen u Vás a bude tomu i nadále.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Milá Blanko, děkujeme za Vaši recenzi. Moc nás potěšila a jsme moc rádi, že Vám chutnáme. Tým Čongrády
Avatar autora | 1.12.2021
+ ochota, rychlé doručení, kvalitní produkty

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Ďekujeme, děkujeme. Tým Čongrády
Avatar autora | 29.11.2021
+ Velmi kvalitní a chutně zpracované masové konzervy a paštiky. Krásné obaly.

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Ďekujeme, děkujeme
Avatar autora | 4.11.2021
- U nedostupného zboží nešlo nastavit hlídání naskladnění na eshopu

Avatar autora | 6.9.2021
+ Chuť, rychlost

Avatar autora | 21.8.2021
Konečně obchod, který nabízí nešizené paštiky a masné výrobky a skvěle kořeněné. Opravdu moc doporučuji, brzo zase nakoupím další výrobky, protože si rád dopřeji dobré jídlo.
Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Dobrý den, pan Krejča, jsme moc rádi, že jsme naplnili Vaše očekávaní a děkujeme za Váš názor. Ať Vám naše paštiky a masové výrobky chutnají i nadále. Přejeme hezký den, Tím Čongrády.
Avatar autora | 17.8.2021
+ Vstřícnost obchodu k zákazníkům (FULL SERVIS)
+ Kvalitní výrobky

Avatar autora (Administrátor) 23.5.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaši referenci a těší nás Vaše spokojenost z našimi výrobky značky Čongrády.
Avatar autora | 10.8.2021
+ Rychlé doručení :-)

Avatar autora | 30.7.2021
+ solidní jednání
- nic

Avatar autora | 19.7.2021
+ dal jsem na doporučení a objednal, ještě jsme nevyzkoušeli, ale hodláme to při kempování tento měsíc udělat :-)

Avatar autora | 5.7.2021
+ Rychlost dodávky
+ Nic

Velice kvalitní a chutný výrobek.
Avatar autora | 15.6.2021
Výborná komunikace, rychlé dodání.
Avatar autora | 13.5.2021
Doba dodání v pořádku a zboží vyzvednuto, ale ještě ne otestováno.
Avatar autora | 26.4.2021
S obchodem jsem spokojena.
Avatar autora | 19.4.2021
Kvalitní mńamky.
Avatar autora | 9.4.2021
Výborné konzervy,vepřová,hovězí, lunchmeat a játrová paštika.Supr.Jsme moc spokojeni.
Avatar autora | 4.4.2021
- Zboží průměrné až podprůměrné kvality !!!

Zboží průměrné až podprůměrné kvality! Vepřové jsem musel vyhodit bylo zkažené !!! V hovězí konzervě pouze polovina obsahu !!!!
Avatar autora | 31.3.2021
nejlepší české paštiky, které jsem kdy jedl, kupuji si je už mnoho let, poprvé jsem je ochutnal na Náplavce v kombinaci s teplým řemeslým chlebem ... luncheon meat je také skvěly ...
Avatar autora | 22.3.2021
+ Nakoupila jsem podruhé a jsem maximálně spokojena, vše bezpečně zabaleno a co je hlavní - kvalita!

Masové konzervy skutečně obsahují maso, paštika a bůčková pomazánka jsou takové, které pamatuji z doby před desítkami let. Díky, že jste

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 58