DOPRAVA zdarma nad 2000 Kč.

Hodnocení obchodu

4,9 112 hodnocení
Přidat hodnocení
5
109x
4
1x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.4.2022
+ Velmi rychlé dodání, pečlivě zabaleno.
- Nic.

Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost nás velmi těší. Přejeme vám příjemný chuťový zážitek z Čongrády.
Avatar autora | 31.3.2022
Velmi dobrý internetový obchod. Kvalitní konzervy pro milovníky hor.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme, jsme moc rádi za Vaši recenzi a užijte si hory.
Avatar autora | 28.3.2022
Solidní jednání, kvalitní zboží
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme za Váš názor a nákup. Srdečně pozdravujeme z Čongrády.
Avatar autora | 15.3.2022
+ Rychlost, solidnost

Spokojenost
Avatar autora (Administrátor)
Milá Danuše, mockrát děkujeme za Vaši referenci. Těšíme se na další Váš nákup. Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 14.3.2022
Vše na výbornou!!!
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, těšíme se z Vaší spokojenosti. Jsme zde pro Vás i nadále 24/7 na www.congrady.eu Hezký den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 12.3.2022
+ kvalitní a dobré :)

Avatar autora (Administrátor)
Mockrát děkujeme za Vaši referenci. Jsme zde pro Vás i nadále 24/7 na www.congrady.eu Přejeme hezký den. Vaše Čongrády
Avatar autora | 6.3.2022
+ rychlost
- nic

Avatar autora (Administrátor)
Mockrát děkujeme za Vaši referenci. Jsme zde pro Vás i nadále 24/7 na www.congrady.eu Přejeme hezký den. Vaše Čongrády
Avatar autora | 4.3.2022
+ moc dobré a kvalitní výrobky
+ rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, těšíme se z Vaší spokojenosti. Jsme zde pro Vás i nadále 24/7 na www.congrady.eu Vaše Čongrády
Avatar autora | 3.3.2022
+ Rychlost, kvalita, komunikace

Avatar autora (Administrátor)
Mockrát děkujeme za Vaši referenci. Vaše Čongrády
Avatar autora | 3.3.2022
Zboží bylo doručeno obratem.
Avatar autora (Administrátor)
Děkujeme Vám za referenci. Jsme tu pro Vás i nadále.
Avatar autora | 2.3.2022
+ Velmi chutné a kvalitní výrobky

Avatar autora (Administrátor)
Jsme moc rádi, že Vám naše výrobky chutnají. Jsme tu pro Vás i nadále.
Avatar autora | 2.3.2022
+ Luxusní mňamky.
+ Kvalitní zboží.

Nakupuji zde už pravidelně. Kvalitní zboží. Luncheon meat je naprosto nepřekonatelný. Jsem zvědavá na paštiky, které jsem si objednala poprvé.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Moniko. Děkujeme za Vaší recenzi. Moc nás potěšila a jsme rádi, že Vám náš Luncheon Meat chutná. Těšíme se na zprávu, jak Vám chutnali paštiky. Krásny den přejeme z Čongrády.
Avatar autora | 1.3.2022
+ chutné konzervy
+ kvalitní produkty
+ možnosti dopravy

Objednávám tady teprve podruhé a jsem maximálně spokojený, ano konzervy jsou za vyšší ceny, ale je to kvalitní produkt, takže je to na každém, jak se rozhodne.
Avatar autora (Administrátor)
Dobrý den, Jiří. Mockrát děkujeme za referenci a jsme moc rádi, že jste maximálně spokojený. Jsme tu pro Vás i nadále. Vaše Čongrády
Avatar autora | 2.2.2022
+ Skvělá komunikace a ochota. Paní Rybáčkova byla velmi vstřícná mým požadavkům. Krásně zabaleno. Chuť posoudí obdarovaný.

Avatar autora (Administrátor)
Mockrát děkujeme za Vaši referenci. Vaše Čongrády.
Avatar autora | 1.2.2022
+ rychlá reakce, krátký čas doručení

Avatar autora (Administrátor)
Mockrát děkujeme za Vaši referenci. Vaše Čongrády.
Avatar autora | 25.1.2022
+ kvalitní a chutné konzervy
+ hezký obalový design
+ rychlá expedice objednávky

Poprvé jsem ochutnal konzervy od Čongrády a jsem spokojený, cena je sice vyšší, ale s tím se musí počítat, pokud chcete kvalitní produkt.
Avatar autora (Administrátor)
Mockrát děkujeme za Vaši referenci. Vaše Čongrády.
Avatar autora | 22.12.2021
+ Vždy rychle, kvalitně.

Žádná
Avatar autora | 6.12.2021
Vždy naprostá spokojenost , vše je skutečně kvalitní a chuť skvělá. Kupujeme jen u Vás a bude tomu i nadále.
Avatar autora (Administrátor)
Milá Blanko, děkujeme za Vaši recenzi. Moc nás potěšila a jsme moc rádi, že Vám chutnáme. Tým Čongrády
Avatar autora | 1.12.2021
+ ochota, rychlé doručení, kvalitní produkty

Avatar autora (Administrátor)
Ďekujeme, děkujeme. Tým Čongrády
Avatar autora | 29.11.2021
+ Velmi kvalitní a chutně zpracované masové konzervy a paštiky. Krásné obaly.

Avatar autora (Administrátor)
Ďekujeme, děkujeme

Stránka 3 z 6 , položek celkem: 114